Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Βιβλιοδεσίας
Διπλωματικές & Πτυχιακές Εργασίες
Βιβλιοδεσίες : Νομικά, Ιατρικά, Λογιστικά
Βιβλιοδεσίες : Δερματόδετες, Πανόδετες, Χαρτόδετες
Κουτιά Μελετών
Θήκες - Ντοσιέ
Διάφορα Κουτιά
Άλμπουμ
Κατάλογοι - Menu
Συντηρήσεις Βιβλίων
Χρυσοτυπίες - Βαθυτυπίες
Επικοινωνία
Βιβλιοδετικές Εργασίες Παραγωγής
Προσφορά Πανόδετης Βιβλιοδεσίας
Προσφορά Μαλακού Εξωφύλλου
Βιβλιοδεσία Ψηφιακών Εντύπων
Λευκώματα
Επικοινωνία
Η Εταιρεία μας
Η Εταιρεία μαςΙστορικό

Τα πρώτα του βήματα στη βιβλιοδεσία ο Γιάννης Μπουντάς, τα έκανε το 1972 στο παραγωγικό βιβλιοδετείο των αδελφών Δ.& Ι. Βαρδίκο. Η μεγάλη του αγάπη για την καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, τον έπεισε να ανοίξει το 1983 το δικό του καλλιτεχνικό βιβλιοδετείο στην οδό Α. Μεταξά 4. στα Εξάρχεια. Εκεί ξεκίνησε και η γνωριμία με τον Χρήστο Βασιλειάδη. Ο Χρήστος Βασιλειάδης μαθήτευσε στο βιβλιοδετείο του Χ. Καραμέτου. Από το 1960 και σε ηλικία 13 ετών, ξεκίνησε το δικό του ταξίδι στη καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, έως το 1984 όπου με εφόδιο την τεράστια πείρα του, που αποκόμιζε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο Χ. Καραμέτο ξεκίνησε τη συνεργασία με τον Γιάννη Μπουντά. 

Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 1984, στα Εξάρχεια, στη σημερινή έδρα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, στη Μεσολογγίου 16, από τα παιδία, ( όπως τους αποκαλούσαν ) το Γιάννη Μπουντά και τον Χρήστο Βασιλειάδη. Με μοναδικό σκοπό την ποιότητα, και με εφόδιο τη μεγάλη τους πείρα, κατάφεραν με σταθερά βήματα να κερδίσουν εμπιστοσύνη των φίλων του βιβλίου. 

Το 1987 η συνεργασία με την εκδότρια Λούση Μπρατζιώτη, καταφέρνει να τους εντάξει στους πρωτοπόρους στη βιβλιοδεσία παραγωγικών λευκωμάτων όπως τα βιβλία : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΝΤΟΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, ΚΟΥΚΛΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ κ.α. 


Στην Τράιμπερ 

Ύστερα από 11 χρόνια και αναγνωρίζοντας της ανάγκες της εποχής για ταχύτερη εξυπηρέτηση και για επέκταση των εργασιών στο κομμάτι της κουβερτουριστής βιβλιοδεσίας, πάρθηκε η απόφαση να επενδύσουν σε ένα καινούργιο χώρο στην οδό Τράιμπερ 12-14 στην Αθήνα. Έτσι το 1995 με τη παράλληλη ενσωμάτωση των νεότερων μελών Σάμη Βασιλειάδη και Ηλία Μπουντά, προχώρησαν στην αγορά παραγωγικών μηχανημάτων όπως : διπλωτικές, ραπτικές, κολλητικής, κοπτικής, και σε ταυτόχρονη αύξηση του εργατικού δυναμικού.


Στη Νικομήδους

Οι απαιτήσεις για εκσυγχρονισμό, τόσο στη καλλιτεχνική όσο και στη κουβερτουριστή βιβλιοδεσία, οδήγησαν στη μεταστέγαση στο σημερινό χώρο, στην οδό Νικομήδους 19, στην Αθήνα, σε ένα καινούργιο βιομηχανικό ακίνητο εμβαδού 600 τ.μ. και με επενδύσεις σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων όπως :
  • 3 Διπλωτικές μηχανές MBO 
  • 3 Ραπτική μηχανή ASTRONIC 
  • 1 Κολλητική μηχανή MULLER MARTINI 
  • 1 κολλητική μηχανή WOHLENBERG
  • 1 Συνθετική μηχανή BREHMER 
  • 1 μηχανή κλείσιμο των αυτιών WOHLENBERG
  • 1 Πικμαριστικη μηχανή MERCEDES 
  • 1 Πακεταριστική μηχανή 
  • 1 Κολλητική μηχανή εσωφύλλων LOVATΟ
Στην Αρτέμιδος 

Από το Σεπτέμβρη του 2019 η εταιρία μας στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις 
στην Μεταμόρφωση Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αρτέμιδος 16 .,
150 μέτρα από την κόμβο της Μεταμόρφωσης στην Εθνική οδό .